Kwispelcoachen

Vind je het lastig om op je eigen kracht te vertrouwen? Of wil je je onzekerheid overwinnen? Wil je leren omgaan met werkdruk en stress? Of je loopbaanperspectieven onderzoeken? Herken je dat je meer regie over je leven en je werk wilt verkrijgen maar je weet niet hoe? Of wil je allicht werken aan je manier van communiceren?

Krijg inzicht in wat jou tegenhoudt om een stap verder te komen. En onderzoek wat jou zo uniek maakt en welke kwaliteiten jij hebt. Leer om te gaan met je onzekerheden en investeer in persoonlijke leiderschap. Door aandacht te besteden aan je eigenheid en verlangens zal de energie weer kunnen gaan stromen!

Coachen B- natte hond

Wat is kwispelcoachen?

Al jaren werken we samen met honden. Honden helpen ons bij het drijven van de schapen, zijn waakzaam rond het huis, geven gezelligheid en warmte en zijn altijd blij als de baas thuiskomt.

De hond stamt af van de wolf en wolven zijn roedeldieren. In de roedel zijn er verschillende taken en een van de belangrijkste taken is de rol van de leider.

Goed leiderschap is gestoeld op heldere communicatie, zowel verbaal als non-verbaal. Door tijdens het coachen te werken met honden wordt jouw gedrag en communicatie inzichtelijk. En dat geeft ruimte voor een volgende stap.

Hoe werk ik?

Coaching zie ik als een opbouwende, gelijkwaardige manier van gespreksvoering waarbij jij als gecoachte zelf verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van in potentie aanwezige competenties.

In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw ontwikkelwens en het doel voor het coachtraject.

Inmiddels is het coachen met honden een werkvorm geworden die met regelmaat wordt ingezet in de begeleiding van mensen. In een veilige omgeving kan een ervaren coach je begeleiden in je coachvraag en veelal wordt er buiten gewerkt. De coach kiest een werkvorm die past bij jouw vraag en dan ga je aan de slag met de hond waarbij de coach het proces begeleid. Dit kan je eigen hond zijn maar ook de hond van de coach. Door de werkvorm zal je inzicht krijgen in je gedrag, je kwaliteiten, je overtuigingen en je leerpunten. Een (inter-)actieve manier van coachen die het reflectievermogen verhoogd en je helpt de regie op je leven terug te pakken. Eigenlijk krijg je twee coaches (de coach en hond) in één, wat wil je nog meer!

Mijn werklocatie is Nunspeet, in overleg kunnen we een andere locatie kiezen. De gesprekken duren 1,5 tot 2 uur.

Zebra - links Coachen

Ken je mij? Wie ken je dan? Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij? Wie ben ik dan? Weet jij mij beter dan ik?

– Trijntje Oosterhuis

Paardebloem - rechts Coachen

Wat levert het op?

Met Kwispelcoachen krijg je op een gestructureerde en doelgerichte wijze inzicht in beperkende patronen en leert hier alternatieven voor te vinden. Coaching zorgt dat er beweging komt, een stap voorwaarts. Coaching zet aan tot persoonlijke groei en het vergroten van zelfvertrouwen.

Boeken, klokje - onderkant Coachen

Kwispelcoachen
Edmay van der Lely
info@kwispelcoachen.nl
06-18479001

KvK nummer: 08100000
BTW nummer: NL001935959B67

Copyright © 2023 | Kwispelcoachen is onderdeel van Lely Coaching | Website door WebKeizerin