Over ons

Er kan natuurlijk niets op tegen een persoonlijke kennismaking wat mij de gelegenheid geeft om je een paar vragen te stellen en jouw persoonlijke verhaal te horen. En waarin ik je iets kan vertellen over mijn pad en werkwijze.

Over ons - Edmay

Allereerst een korte introductie:

Nieuwsgierigheid naar de mens en waarom iemand doet wat hij doet is een rode draad in mijn leven. Na mijn studie bedrijfseconomie werkte ik 14 jaar als adviseur bij diverse bedrijven. Een geweldige tijd waar ik ontzettend veel geleerd heb over mensen en hun eigen-aardigheden. De opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) was dan ook een logische stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. En daardoor is mijn loopbaan richting professioneel coaching ontstaan. 

Sinds 2001 ben ik coach in o.a. de sector bouw, techniek en automotive. Mijn intuïtie aangevuld met verschillende coachtechnieken is mijn kompas.

Het is mijn missie om mensen uit te dagen hun unieke energie te vinden. En van daaruit te denken en te handelen. Ik geloof daarbij in de kracht van het verlangen en de ruimte in het ont-moeten. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een stuk leuker wordt als iedereen zijn eigen leven leeft en niet dat van een ander.

Mijn visie op coachen: de oplossing ben jij! En eigen regie is hierbij het sleutelwoord.

Authentiek, oprecht en met humor kan ik een liefdevolle kopstoot geven. Mijn stijl kenmerkt zich als integer, pragmatisch en doelgericht. Beschouwend kan ik tot de kern komen. Door het leven gevormd en via opleidingen heb ik me professioneel ontwikkeld. Ik ben leerling en gids, doorzetter, reiziger, muziekliefhebber, professioneel peuteraar, luisteraar, stille kracht, maffe moeder en wijze grijze. En gek op honden.

Sinds 2011 werk ik als kwispelcoach waarbij de hond, daar waar het past, als spiegel fungeert voor de coachvraag. Van jongs af aan zijn honden in mijn leven en de laatste jaren ook onderdeel van mijn werk. In 2011 heb ik de coachopleiding “Spiegelen met honden” gedaan en daarna heb ik samen met Boef een aantal mensen begeleid die stuk voor stuk een stap hebben kunnen zetten in hun werk en/of leven. Sinds 2021 is Rakker in opleiding bij de Kwispelcoach en blijkt een vrolijke en waardevolle aanvulling te zijn in mijn werk en leven.

Naast de inzet van Rakker is het uiteraard mogelijk om te werken met je eigen hond(en) waarbij het altijd gaat om jouw coachvraag en niet om het gedrag van je hond.

Wil je meer weten over mij, mijn passie voor mijn werk of heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord!

Rakker

Rakker is sinds begin 2021 bij ons. Een kruising van bordercollie en nog iets moois die het eerste half jaar van haar leven als God in Frankrijk heeft geleefd. Eenmaal in Nederland heeft Rakker moeten wennen  aan alle indrukken, gezinsregels en prikkels die op haar afkwamen. Rakker is een heel gevoelige en slimme hond. Met Rakker heb ik de opleiding ‘Spiegelen met honden’ opnieuw doorlopen. De ondeugd in Rakker maakt dat veel mensen smelten, maar vergis je niet, Rakker is een dame met een sterke eigen wil. En dat maakt het coachen juist waardevol, want door een oefening te doen met haar niet-volgzame karakter kan je jezelf tegenkomen!

Rakker - over ons
Boef - over ons

Boef in memoriam

Door Boef ben ik begonnen met het coachen met honden. Boef was een Spaanse hond, een kruising tussen flatcoated retriever en Frieze stabij. Een enthousiaste hond met een verleden en door veel te oefenen leerde ze te ontspannen en werd ze een vrolijke aanvulling op ons gezin. Met Boef heb ik meerdere mensen gecoacht in hun ontwikkelvraag. Boef was goed in contact leggen, maar ook selectief in het uitvoeren van opdrachten waardoor gedrag en overtuigingen van de gecoachte meteen inzichtelijk werden. Immers, als iets niet vanzelf gaat, welk gedrag laat je dan zien?

Over ons - linkerkant

We make a living by what we get, but we make a life by what we give.

– Winston Churchill

Over ons - rechterkant

Kwispelcoachen
Edmay van der Lely
info@kwispelcoachen.nl
06-18479001

KvK nummer: 08100000
BTW nummer: NL001935959B67

Copyright © 2023 | Kwispelcoachen is onderdeel van Lely Coaching | Website door WebKeizerin